BAŞKAN NUHOĞLU'NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

30.07.2020 17:07:18     1177
BAŞKAN NUHOĞLU'NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Mümin NUHOĞLU Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan NUHOĞLU mesajında Covid-19 salgını gölgesinde gerçekleşecek Kurban Bayramı’nda tedbirlerin önemine vurgu yaptı.

"Bayramlar birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir. Kurban bayramında fakirler gözetilir, ihtiyaçları giderilir. Bu anlamda kestiğimiz kurbanlar bizi Allah'a daha yakın kılmaya vesile olurlar.Korona salgını sebebiyle bayramda kalabalık bayramlaşma törenleri yapmayalım. Kendimizin, sevdiklerimizin ve tüm insanların sağlığı için salgın ile ilgili tedbirlere dikkat ederek bayram sevincini doya doya yaşamanın gayreti içerisinde olalım.Salgınların olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde yaşandığı bayramlara kavuşmak dileğiyle tüm Müslüman âleminin Mübarek Kurban Bayramını kutlar, bayramın insanlığa sağlık, mutluluk, huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini temenni ederim"

Bayramlaşmalarımızı Sosyal Mesafe Kurallarına Uyarak Gerçekleştirelim.Maskesiz Sokağa Çıkmayalım.