CUMHUR İTTİFAKI EL ELE, ÇARŞIBAŞI İLERİYE

05.08.2020 14:27:29     925
CUMHUR İTTİFAKI EL ELE, ÇARŞIBAŞI İLERİYE

AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri ile bir araya gelen Belediye Başkanımız Mümin NUHOĞLU gönül birliği içerisinde çalışarak ilçeye değer katan projelere imza attıklarını ve atmaya devam edeceklerini belirtti.

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin NUHOĞLU, AK Parti’li Meclis Üyelerimiz Sayın Hüsnü AKKAN, Sayın Zekeriya KARAÇENGEL, Sayın Mehmet DEMİR, Sayın Hüseyin YILMAZ ve MHP’li meclis üyelerimiz Sayın Alptekin KURT ve Sayın Gürcan ÇOLAK ile bir araya geldi.

AK Parti İlçe Başkanı Sayın Hakan KOCAMAN ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Hüseyin KARA’nın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan NUHOĞLU, “Cumhur İttifakı olarak Çarşıbaşı’na gönül birliği içerisinde hizmet ettiğimiz AK Parti ve MHP'li meclis üyelerimizle bir araya gelerek salgın sürecinde yaptığımız çalışmaları ve ilçemizde devam eden projelerimizi konuştuk.

Bugüne dek birlikte çok önemli hizmetlerde bulunduk ve bulunmaya da devam ediyoruz. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.