BELEDİYE BAŞKANIMIZ MÜMİN NUHOĞLU'NUN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMA MESAJI


18.03.2021 09:45:20     755
BELEDİYE BAŞKANIMIZ MÜMİN NUHOĞLU'NUN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMA MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Mümin NUHOĞLU'NUN  ''18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106. Yıldönümü'' Mesajı;

          Tarihe altın harflerle kazınmış, Türk milleti uğruna toprağa düşen aziz şehitlerimizin yazmış oldukları müstesna bir destan olan Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.

          Çanakkale Zaferi, bir daha  evlerine dönmemek üzere cepheye koşan şehadet aşığı şanlı ecdadımızın, dünyada eşi ve benzeri olmayan bir kahramanlık destanıdır. Bu şanlı zaferin kazanıldığı 18 Mart günü aynı zamanda vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hatırasını yad etmek için  “Şehitler Günü” olarak kabul edilmiştir.

          Çanakkale Zaferi, dönemin tüm imkansızlıklarına rağmen vatanımızın ve milletimizin bekası ile bağımsızlık ve özgürlüğümüz uğrunda canlarını bir an bile düşünmeden feda eden milletimizin, kutsal değerlerinden ve vatanın tek karış toprağından asla ödün vermeyeceği konusundaki kararlılığının sarih bir göstergesidir.

          Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için hayatını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi, vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimize sağlık ve huzur dolu bir hayat temenni ediyorum.

İletişim

  • Cumhuriyet Meydanı No : 1
    Çarşıbaşı / TRABZON
  • (0462) 821 30 04
  • (0462) 821 30 43
  • bilgi@carsibasi.bel.tr
Mümin NUHOĞLU
Çarşıbaşı Belediye Başkanı