BAŞKAN NUHOĞLU'NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI


27.03.2021 12:59:37     821
BAŞKAN NUHOĞLU'NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin NUHOĞLU, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Üç ayların manevi havası içerisinde idrak edeceğimiz kutsal gecelerden biri olan ve bizlere Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’ne, milletçe bir kez daha erişmenin mutluluk ve heyecanı içerisindeyiz.

Berat Kandili; Allah'ın bütün kullarına rahmet, lütuf ve mağfiret kapılarını aralayarak kullarını bağışladığı, dualarına karşılık verdiği, günahlarını affettiği, yapılan ibadetleri kat be kat mükâfatlandırdığı mübarek gecelerden birisidir. Yapılan duaların, Cenab-ı Mevla'ya arz edileceği ve onun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanılacağı, umudu, huzuru müjdeleyen bu geceler; ailemize, çocuklarımıza, vatanımıza kendimize ve bütün insanlığa karşı görev ve sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlamamız, ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır.

Bu vesileyle, çok değerli Çarşıbaşı'lı  hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Berat Kandilini kutlar; Bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, sağlık, bereket ve huzur getirmesini  Yüce Allah 'tan niyaz ederim.

Mümin NUHOĞLU

Belediye Başkanı

İletişim

  • Cumhuriyet Meydanı No : 1
    Çarşıbaşı / TRABZON
  • (0462) 821 30 04
  • (0462) 821 30 43
  • bilgi@carsibasi.bel.tr
Mümin NUHOĞLU
Çarşıbaşı Belediye Başkanı