Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan

12.04.2021 17:03:03     1054
Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan

Belediye Başkanımız Mümin NUHOĞLU'nun Ramazan Ayı Mesajı

Af, mağfiret ve bereket ayı olan, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olarak müjdelenen Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Derin bir manevi iklimi teneffüs edeceğimiz, 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile dinimizde ve kültürümüzde büyük bir yere sahip 'yardımlaşma' ve 'paylaşma' konularındaki hassasiyet daha da artıyor.

Bir süredir tüm dünyanın mücadele ettiği ve ülkemizde de bizleri çeşitli önlemler almaya zorlayan salgınla karşı karşıyayız. Bu Ramazan ayında tedbirlere uymamız bizlerin, ailemizin ve sevdiklerimizin sağlığı için çok önemlidir. İftar sofralarında buluşamasak da gönüllerimizin bir olduğunu unutmadan Ramazan ayımızı geçirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve Çarşıbaşılı Hemşehrilerimin  Ramazan-ı Şerif'ini en içten dileklerimle tebrik ediyorum.