BAŞKAN NUHOĞLU'NUN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


12.05.2021 16:07:21     653
BAŞKAN NUHOĞLU'NUN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Mümin NUHOĞLU, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında, bayramların, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerden biri olduğuna işaret eden Başkan Nuhoğlu: “Toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin, barış ve huzurun egemen olduğu bayramlar, yaşadığımız zor günleri bir nebzede olsa unutturmakta, umudu yeşertmektedir. Toplumca yaşadığımız acılarımızın, kırgınlıklarımızın ve düşmanlıklarımızın son bulması için hepimize bir nebze de olsa umut vermektedir” dedi.

“Bayramlar bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız.

Ancak, Ramazan Bayramı’nı buruk bir şekilde idrak ediyor, Dünyamızı ve Ülkemizi esir alan koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sevdiklerimizden ayrı bir şekilde evlerimizde geçiriyoruz. Fakat şunu da çok iyi biliyoruz ki, birlik ve beraberlik içerisinde, hijyen ve sosyal mesafe kuralları konularındaki hassasiyetimizi esnetmeden sağlıklı ve güzel günlere kavuşacağımıza umudumuz tamdır.

Bu vesileyle, salgınla mücadelede görevli fedakâr sağlık çalışanlarımızın, hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

İletişim

  • Cumhuriyet Meydanı No : 1
    Çarşıbaşı / TRABZON
  • (0462) 821 30 04
  • (0462) 821 30 43
  • bilgi@carsibasi.bel.tr
Mümin NUHOĞLU
Çarşıbaşı Belediye Başkanı