KARADENİZ MTAL 5 YILLIĞINA TRABZON ÜNİVERSİTESİ'NE TAHSİS EDİLDİ

02.07.2021 10:49:53     1156
KARADENİZ MTAL 5 YILLIĞINA TRABZON ÜNİVERSİTESİ'NE TAHSİS EDİLDİ

Çarşıbaşı Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 5 Yıllığına Trabzon Üniversite’ne Tahsisi İle İlçemize Meslek Yüksekokulu Açılması Sürecinde Bizlerden Desteklerini Esirgemeyen;

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’ye, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’ya, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK’a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Edip Semih YALÇIN’a, Trabzon AK Parti Milletvekillerimiz Sayın Muhammet BALTA’ya, Sayın Adnan GÜNNAR’a, Sayın Bahar AYVAZOĞLU’na ve Sayın Salih CORA’ya, Trabzon Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU’ya, Önceki Dönem Belediye Başkanlarımızdan Sayın Mehmet TURAN’a, Sayın Coşkun YILMAZ’a, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanımız Sayın Hakan KOCAMAN’a, Milliyetçi Hareket Partisi Çarşıbaşı İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin KARA’ya, İlçemiz Tüm Siyasi Parti Teşkilatlarına, İlçemiz Muhtarlarına, Belediye Meclis Üyelerimize, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Günay ÇAKIR’a, Karadeniz Teknik Üniversitesi İİBF Öğretim Görevlisi Sayın Prof. Dr. Metin BERBER’e, Karadeniz Teknik Üniversitesi İİBF Öğretim Görevlisi Sayın Prof. Dr. Haydar AKYAZI’ya, Trabzon Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Prof. Dr. Yaşar AKKAN’a ve Çarşıbaşı Fakülte ve MYO Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sayın Hasan AKKAN’a, Yönetim Kurulana ve Üniversite Binası Yapılması İçin Arsa Alarak Desteklerini esirgemeyen (Kobyalar Group) Mehmet KOBYA ve Kardeşlerine İlçem Adına Teşekkür Ediyorum.