BAŞKANIMIZ NUHOĞLU'NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

19.07.2021 15:19:26     595
BAŞKANIMIZ NUHOĞLU'NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Mümin NUHOĞLU'NUN Kurban Bayramı Mesajı

Bayramlar; birlik, beraberlik, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşmanın pekişmesine, toplumsal dayanışmanın güçlenmesine katkı sunan; kırılan kalplerin onarılmasına, küskünlüklerin sona ermesine vesile olan müstesna zamanlardır. Büyük bir manevi huzurla mübarek Kurban Bayramına hep birlikte ulaşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Kurban Bayramı; yoksula, kimsesize umut olmanın bayramıdır. Bu mübarek günlerin, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa sağlık huzur ve esenlik getirmesini ve bu vesile ile dünyanın dört bir yanında yaşanan salgın, afet ve her türlü sıkıntının sona ermesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.

Bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, bayramın birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılması dileğiyle Çarşıbaşı'lı hemşerilerimin, milletimizin ve bütün İslâm âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.